nätverkets datalagring

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”datalagring text” background_layout=”light” text_orientation=”left” text_font_size=”14″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Nätverket lagrar data om mig

Vaddå?

Nätverket Svenska kulturlandskap är en del av Hantverkslaboratoriet vid Göteborgs universitet. De personuppgifter som behövs i verksamheten lagras i enlighet med dataskyddsförordningen. Universitetet är skyldigt att redovisa sin datalagring om de personer som berörs. Mer information om hur Göteborgs universitet hanterar det finns här.

Vilka data om mig?

Vi lagrar de data som du själv har matat in via det här formuläret. För dig som kom med i nätverket innan formuläret kom till, kommer vi att ta bort ev. information därutöver, information som sedan tidigare lagrats i en lite mer omfattande tabell. Det kan gälla plats där man arbetar med kulturlandskap, länk till webbadress m.m.

Varför?

Huvudsyftet är att kunna skicka ut nyhetsbrev och andra extra utskick till dig. Därtill är kontaktuppgifter som telefonnummer m.m. bra då vi behöver ta direkt kontakt. Vid sidan av det är det till nytta för vidareutveckling av nätverket att veta var i landet alla finns, och liknande. Men, enbart utifrån de data som finns lagrade, och inget annat.

Kan jag göra något åt det här om jag skulle vilja?

Du kan begära ett utdrag av de data som berör dig (se formuläret ovan). Du kan begära att informationen rättas. Du kan också begära att informationen raderas. Bara att höra av dig till nätverkets samordnare via e-post: landskapsvardskoordinator@conservation.gu.se.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]